top of page
  • Фото автораSergey Dzhevaga

Підбіка відео про зброю.

Війна навколо нас тому ціна незнання дуже велика!

Сьогодні трішки про зброю.

Наприкінці 2021 року я, відверто кажучи, почав готуватись до війни. Враховуючи мій невеличкій досвід туриста я робив запаси провізії, води, готував\докуповува усе необхідне приладдя для бівака (палатка, спальники тощо), зробив запас пального і інше. Останнім питанням не вирішеним для мене було – зброя. Я ніколи не хотів щоб в моєму домі була зброя, важко пояснити чому, але не хотів. Враховуючи ситуацію і усвідомлення неминучої війни, для мене як для чоловіка основне питання було і є захист моє родини. І для цього я прийняв рішення придбати зброю.

Але купити зброю це саме просте 😊

Навчитись користуватись

Навчитись доглядати  

Розуміти що необхідно додатково

 

Питань у мене було дуже багато. Дякую друзям і youtube тепер я щось вмію і розумію 😊

У кожної гіпотези або незнання є своя ціна і частіше це час і гроші. Бо не знаючи який приціл тобі обрати ти купуєш що тобі подобається, починаєш то використовувати і розумієш що це не то що тобі потрібно 😊 І як результат ти витратив час і гроші. Саме тому я пропоную Вам невеличку підбірку відео від компанії ІБІС з найбільш важливими відео стосовно зброї.

 

Вивчайте, тренуйтесь і бережіть себе.    


Техніка безпеки



Тренування






Чистка та догляд





Тянінг, приціли та інше








Це база, яку треба опаноувати і розуміти. Пам'ятайте - якість роботи зі зброєю це механіка, чим більше повторів тим краще результат (якщо руки прямі 😊)


З повагою,

Сергій Джевага

8 переглядів0 коментарів
bottom of page